Dennis komt een paar keer per jaar bij ons voor het onderhoud van de tuin rondom ons huis. Wij hebben niet zo veel tijd, en (belangrijker nog) niet zo veel verstand van al die mooie planten en struiken. En Dennis wél. Hij werkt heel netjes en secuur, weet van alle planten de naam en gaat in weer en wind gewoon stug door. En hij geeft tips en adviezen en denkt actief met ons mee.

Niet alleen ziet de tuin er weer top uit, hij ruimt ook alles op en neemt tuinafval netjes mee. En dat tegen een goede en betaalbare prijs. Een harde werker, met veel kennis van zaken en bovendien een prettig persoon. Dankjewel Dennis !

Helma Burgmeijer – Amstelveen

 

Wij hebben vorig jaar onze voortuin opnieuw laten inrichten door Bergfeld Tuinen deze werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd, het straatwerk is met bestaande tegels opnieuw gelegd en de beplanting in goed overleg voor een eerlijke prijs gepland. Ook onze achtertuin is opnieuw bestraat en ingericht; kijken weer enorm uit naar het voorjaar/zomer om weer te kunnen genieten van onze tuinen.

Fam. v/d Beek

 

Via via kwam ik in contact met Bergfeld Tuinen. Vanaf het begin verliep het contact prima. Ik had al bepaalde ideeën in mijn hoofd en samen met Dennis zijn die verder uitgewerkt. Op mijn verzoek is Dennis ook meegegaan om te helpen bij mijn definitieve keuze voor de materialen.  

Je merkt dat Dennis behalve kundig, ook enthousiast over zijn beroep is. Dit is ook zeker terug te vinden in het resultaat.

Ik ben erg tevreden over het resultaat en zal Bergfeld-Tuinen zeker aanbevelen aan anderen.

Manon

 

Dhr Bergfeld van Bergfeld Tuinen, doet bij ons 2x per jaar het onderhoud van de tuin incl. de bestrating, hij doet dit op zeer deskundige wijze. Hij is een harde werker, werkt erg netjes en denkt actief mee. In het kort: een betrokken, betrouwbare vakman met inzicht en prettig in de omgang!

Tandartspraktijk Lancée

 

Afgelopen zomer heeft Bergfeld Tuinen onze tuin een volledige make-over bezorgd. De tuin was tot dat moment een ondergeschoven kindje wat we als laatste deel van de verhuizing wilden oppakken. Flinke met klimplanten overwoekerde schuttingen, oude tegels en palen weghalen waren hiervoor de eerste uitdaging – om vervolgens nieuw hekwerk met fundering, een volledig aangelegd tegelpad en een grote border met daarbinnen tuinaarde hiervoor in de plaats te zetten.

Dennis en zijn vader hebben dit in rap tempo gedaan, altijd in fijn persoonlijk contact en nauw overleg. We zijn nog altijd blij met de geleverde kwaliteit waarbij veel aandacht is geweest voor de details. Ook in het voortraject was het fijn om open en transparant te sparren over alle (on)mogelijkheden. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren! We zouden Bergfeld Tuinen dan ook zeker aan eenieder aanraden!

Ivo en Sandra

 

Werk 1: Renovatie en vervanging in voortuin in zomer 2016:

Dennis Bergfeld heeft in mijn voortuin een groot renovatie/vervangingswerk uitgevoerd. De bestaande twee grote plantenbakken met rechtopstaande minibielzen (70 cm boven de grond) waren na 25 jaar sterk aan vervanging toe. Dezelfde minibielzen kon ik zelf nergens meer vinden maar Dennis heeft na speurwerk nog in de buurt van Amersfoort een grote partij van dezelfde bielzen gevonden en daar voor ons opgehaald. Het verwijderen van de oude bakken en de vervanging duurde drie dagen en het ziet er werkelijk weer top uit! De rondingen in de bakken en de aansluitingen zijn perfect uitgevoerd. Lastig hierbij was dat onze voortuin over 10 meter nogal sterk in hoogte afloopt, maar dit door Dennis prima opgelost. Extra heeft Dennis stevige folie aan de binnenkant aangebracht zodat de aarde niet tegen de bielzen komt en daardoor de bielzen droog blijven. De bakken kunnen zeker weer 25 jaar mee. Alle afspraken zijn nagekomen en alles in goed overleg. De bestrating is na afloop weer keurig opnieuw aangelegd aan de bakken. Voor de prijs/kwaliteitverhouding geef ik een tien: veel kwaliteit voor een meer dan redelijke prijs.

Werk 2: Renovatie en vervanging in achtertuin in najaar 2016:

Op basis van onze goede ervaring van het eerdere werk in onze voortuin, heb ik Dennis ook ingeschakeld voor renovatie/vervangingswerk in de achtertuin. De grote oude treinbielzen van de borders moesten nodig worden vervangen. Ook de bielzen van de brede trap (2,5 meter) naar de steiger waren na 25 jaar toe aan vervanging. Wederom een flinke klus van ruim drie dagen. Op advies van Dennis zijn naast de vervanging nog wat extra verbeteringen aan de tuin aangebracht. Het resultaat mag er weer zijn en wij zijn er erg blij mee. De prijs/kwaliteitsverhouding was wederom goed. Ook waarderen wij de rustige en secure werkstijl van Dennis en zijn flexibele opstelling bij aangepaste wensen tijdens de uitvoering. Tenslotte is de tuin opgeruimd opgeleverd en al het oude materiaal is meegenomen.

Hans.

 

Dennis heeft bij ons de gezamenlijke oprit met de buren aangelegd. Een oprit van ruim zestig vierkante meter. We hebben gekozen voor gebruikte klinkers en deze liggen er zeer strak en fraai in. Dit alles is in prima overleg gebeurd en wij zijn zeer tevreden over het resultaat en dit alles in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij kunnen Dennis dan ook aan iedereen aan bevelen.

Familie Rus.